Työvalmennussäätiö Avitus

Apua elämänhallintaan, työ- ja toimintakykyä

Puuosasto

Myllyhallin puupajalla teemme erilaisia puutöitä sekä pienimuotoisia rakennustöitä. Materiaaleina käytämme tavallisia puusepän teollisuuden materiaaleja, kuten lankkuja, sahatavaraa, kalustelevyjä ja vanereita. 

Käytössämme on myös ruiskumaalaamo, jossa pintakäsittelemme omat tuotteemme, sekä maalaamme asiakastöinä mm. huonekaluja, keittiökaapistojen ovia ja väliovia.

Pyrimme tekemään ensisijaisesti puuesineitä sarjatyönä esim. ravintola- ja ulkokalusteita sekä kiintokalusteita, mutta mukaan mahtuu myös yksittäiskappaleita ja alihankintaa. Rakennustöinä teemme mm. erilaisia katoksia ja kulkuluiskia sekä asunnonmuutostöitä ja sisäremontteja. Omana tuotantona valmistuu erilaisia puuesineitä kuten naulakoita, leikkuulautoja, linnunpönttöjä ja puulaatikoita.

Konekantamme on runsas ja monipuolinen. Käytössämme on mm. vannesaha, kaksi pöytäsirkkeliä, jyrsimiä, leveänauhahiomakone (työstöleveys 900mm), oikohöylä (työstöleveys 500mm), tasohöylä (työstöleveys 600mm), CNC-työstökone, manuaalisorvi ja kopiosorvi. 

Puupajalla on kolme työvalmentajaa, ulkotyöryhmän vetäjä sekä n. 20 -25 eri työ- ja kuntoutumissopimuksilla olevaa työntekijää. Tekijämme ovat työsuhteessa, kuntouttavassa työtoiminnassa, työkokeilussa, kehitysvammaisten työtoiminnassa tai mielenterveyskuntoutujille tarkoitetussa työtoiminnassa olevia henkilöitä. Lisäksi tarjoamme myös yhdyskuntapalvelupaikkoja.

 

Tulosta tästä esite toiminnastamme.

Tuoteuutuuksiamme